VERTIKAL BRANDPORT

ADVANCE Vertikal brandport – Pålidelig og brandsikker løsning

ADVANCE VERTIKAL BRANDPORT

Vertikale Brandporte i typen ADVANCE er velegnet til alle formål hvor der stilles krav til brandsektionering, hvor der ønskes en port med styrke og stabilitet. Portens mange muligheder, gør at den kan tilpasses og anvendes til alle formål f.eks. industri, parkeringshuse og kontorhuse.

ADVANCE Vertikale brandporte udføres altid som en skræddersyet løsning, som opbygges efter hvilke krav der er til størrelse, funktion, brandmodstand , betjening og flugtvejsdør. Porten levereres som sektionsopdelte elementer, beklædt med galvaniseret stål, som nemt samles på byggepladsen uden svejsninger. 

Læs mere >>

Vertikal port
Vertikal port

VERTIKAL BRANDPORT

Porten er konstrueret med en skjult kraftig køreskinne og lodlukning, hvilket giver en meget pålidelig funktion og lang levetid, der samtidigt sikrer en høj personsikkerhed.

Når man vælger en brandport, skal man sikre sig at porten er testet og godkendt efter gældende lovkrav. Alle porte fra Mx Door er CE mærket og godkendt efter EN 16034, hvilket sikrer at porten lever op til de nyeste lovgivning inden for området.