SIKKERHEDSDØRE TIL ERHVERV OG INDUSTRI

VI SKRÆDDERSYR EN LØSNING, SOM PASSER TIL DINE BEHOV OG ØNSKER

Sikkerhedsdøre til offentlige bygninger, erhverv og industri

Du kan med fordel anvende en godkendt sikkerhedsdør som forebyggelse mod indbrud og spredning af brand. Foruden indbrudssikring giver sikkerhedsdøren også øget støjreduktion, hvilket f.eks. er en fordel i svalegange og opgange i lejlighedskomplekser.

Alle vores sikkerhedsdøre kan naturligvis tilpasses dine behov. Vi hjælper dig i hele processen og kan bl.a. også tilbyde dig en god serviceaftale på vedligehold af dine sikkerhedsdøre og brandporte.

Sikkerhedsdøre fra MX Door

Alle vores sikkerhedsdøre kan naturligvis tilpasses dine behov og ønsker til designet. Vi hjælper dig i hele processen og kan bl.a. også tilbyde dig en god serviceaftale på vedligehold af dine døre og porte.
Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.

COMFORT plus

Sikkerhedsdøren er velegnet til både bolig, erhverv og industri, hvor der stilles ekstra krav til sikkerhed, komfort og udseende

PROTECT sikkerhedsdør

Dette er en bred anvendelig og økonomisk model. Døren har gode støjdæmpende og varmeisolerende egenskaber

Hvad er en sikkerhedsdør?

En sikkerhedsdør kan fås med eller uden brandsikring og er en robust dør, som er fremstillet med en inderkonstruktion i metal. Modsat almindelige ståldøre er sikkerhedsdøre specielt udviklet, testet og godkendt til at modstå vridning og indbrudsforsøg i et givent tidsrum.

Alle godkendte sikkerhedsdøre er testet og klassificeret efter deres evne til at modstå indbrudsforsøg. Sikkerhedsklasserne tager også højde for, hvilket værktøj der anvendes under simuleringen af indbrudsforsøget. Skudsikre døre klassificeres efter den våbentype, de kan modstå.

Sikkerhedsklasser for indbrudssikre døre

Der findes flere forskellige sikkerhedsklasser på døre. De mest almindelige er:

Hos MX Door forhandler vi sikkerhedsdøre i alle listede sikkerhedsklasser, som er nævnt ovenfor. Alle vores sikkerhedsdøre overholder EN 1627:2011, som er den europæiske standard for indbrudssikring. Alle døre kan fås med og uden brandsikring.

Hvordan er en sikkerhedsdør opbygget?

En sikkerhedsdør fås i flere sikringsklasser, og selve døren består af en stålkerne med en karm af metal. Designet på døren kan tilpasses, så døren matcher din bygning.

Opbygningen af en sikkerhedsdør består af 10 forskellige sikringsfunktioner, som er illustreret og beskrevet på billedet herunder:

Forklaring af de 10 sikringsfunktioner:

 1. Ekstra lås, som består af to plader fremstillet i boremodstandsdygtigt materiale
 2. Hovedlåsen og ekstralåsen er beskyttet af en stålkasse
 3. Højsikkerhedshængsler, som er særdeles robuste
 4. I hængselsiden er der 8 låsepunkter
 5. I låsesiden er der 6 låsepunkter og 2 rigler, der låser opad og nedad
 6. Dørens fundament består af en meget stærk opbygning med et indre gitter, en stålplade og et ydre gitter
 7. Døren har dobbelt isolering, bestående af 3 cm komprimeret stenuld på begge sider af pladen. Dette er med til at sikre en optimal isolering mod varme, kulde og støj
 8. På ydersiden kan du frit vælge den beklædning, du ønsker
 9. Låseriglerne bliver ekstra beskyttet af den 15 mm tykke, bøjede profil i dørrammen
 10. Dørkarmen fastgøres med 16 til 30 kraftige bolte

I hvilke bygninger anvender man en sikkerhedsdør?

Sikkerhedsdøre kan anvendes i alle typer bygninger og er kendetegnet ved et klassisk og tidløst design, trods deres robuste konstruktion. Derfor kan sikkerhedsdøre anvendes i mange forskellige typer bygninger som f.eks.:

Vælg en sikkerhedsdør, som passer til bygningen og det omkringliggende miljø

Det er vigtigt, at du får afklaret, hvilke krav døren skal opfylde, før du investerer i en ny sikkerhedsdør. Du kan med fordel overveje, hvilke funktioner døren skal opfylde:

Få hjælp til at vælge en sikkerhedsdør, som passer godt på dine værdier. Kontakt os for en uforpligtende snak om muligheder og priser.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om sikkerhedsdøre

Ja. Vi forhandler og producerer udelukkende døre og porte af højeste kvalitet, som alle gennemgår lovpligtige tests og opfylder alle gældende krav for området.

Prisen på en sikkerhedsdør afhænger af flere ting. En sikkerhedsdør kan fås i mange varianter og sikkerhedsklasser, både med og uden brandsikring. Designet kan også tilpasses bygningens arkitektur, så den f.eks. leveres med eller uden fyldninger, indsat glasparti m.m.

Når vi beregner en pris, tager vi bl.a. også højde for, om der er evt. sikringskrav fra dit forsikringsselskab, som vi skal tage højde for.

For at kunne give dig den nøjagtige pris på din nye sikkerhedsdør anbefaler vi, at du kontakter os for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi lægger stor vægt på, at du får den løsning, du har brug for, hverken mere eller mindre.

Herunder finder du links til vores sikkerhedsdøre:

COMFORT Plus>>

PROTECT sikkerhedsdøre >>

Vi fremsender gerne materiale til dig om vores sortiment med øvrige sikkerhedsdøre, som bl.a. også omfatter skudsikre døre.

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om mulighederne og priserne.

Ja. Vi kan lave sikkerhedsdøre i specialmål, hvis der er behov for det.

Ja. Alle vores sikkerhedsdøre, med eller uden brandsikring, fås med eller uden glasudskæring.

 • Branddøre i forskellige designs, brandklasser m.m.
 • Sikkerhedsdøre
 • Skudsikre døre
 • Flugtvejsdøre
 • Alu-/stålprofildøre
 • Brandporte
 • Brandskydeporte
 • Ledhejseporte
 • Brandgardiner
 • Brandjalousier

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om mulighederne. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Vi monterer og servicerer døre og porte i hele Danmark.

Fordele ved at vælge en sikkerhedsdør i stedet for en klassisk ståldør

Med en sikkerhedsdør får du en langtidsholdbar og robust dør, som er testet og godkendt til at modstå indbrudsforsøg det angivne tidsrum.
Alt efter klassifikation, type og design har sikkerhedsdøren typisk også flere af disse fordele:

Hos MX Door kan vi hjælpe dig med at vælge den rette sikkerhedsdør, som matcher dine behov for indbrudssikring og ønsker til design. Vi forhandler og producerer udelukkende døre og porte, som overholder al gældende lovgivning for området.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om mulighederne, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Undgå fejlinvesteringer og opnå optimal indbrudssikring

Hos MX Door står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette sikkerhedsdør, som passer til din bygning og de lov- og sikringskrav sikkerhedsdøren evt. skal overholde.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uforpligtende snak om mulighederne.