Service Og Rep MX DOOR

MONTAGE OG SERVICEAFTALER

Få op til 5 års produktgaranti

Serviceaftale- En funktionel og driftsikker løsning

En serviceaftale der sikre dig en funktionel og driftsikker brandport eller branddør

Hvis levetid, funktionalitet og driftsikkerhed betyder noget for dig, bør du overveje en serviceaftale hos os. Vi sikrer og vedligeholder dit produkt. Dette gør at dit produkt vil holde i mange flere år, sammenlignet med et produkt der ikke bliver udført service på. Derudover øger du din egen og andres sikkerhed, med en port eller dør som er driftsikker.
Alle vores montører og serviceteknikere har megen erfaring, og er uddannede i montering, reparation og service. Udover servicering af vores egne brandporte og branddøre, er vores serviceteknikere også specialister i andre portmærker samt brandgardiner, og hurtigporte.

Vores serviceaftale inkludere:

 • Service og eftersyn samt reparation af ABDL-anlæg, brandporte og branddøre. Vi foretager også afprøvning af centralenheden rengøring af ankerplader. kontrol af holdemagneter, samt gasprøvninger af alarmfunktioner.
 • Kontrol, smøring og justering (ifht. brandmyndighederne og arbejdstilsynets regler og krav) , her sker også en mærkning af brandporten eller branddøren med dato
 • Udarbejdelse af tilstandsrapport for brandporten eller branddøren
 • Hurtig udrykning ved akutte tilfælde .
Vi kan hurtigt rykke ud såfremt der opstår et brud på produktet. Derudover skal du ikke betale overpriser for vores services. Vi anbefaler en løbende vedligeholdelse samt servicering af dit produkt, da man ikke kan undgå en daglig slidtage. Alt afhænger af dine behov, tilbyder vi en række forskellige aftaler, hvilket sikrer at du får det du, og dit produkt har brug for.
 • Ved udkald i akutte tilfælde, sker dette på regning.
Vi kan hurtigt rykke ud såfremt der opstår et brud på produktet. Derudover skal du ikke betale overpriser for vores services. Vi anbefaler en løbende vedligeholdelse samt servicering af dit produkt, da man ikke kan undgå en daglig slidtage. Alt afhænger af dine behov, tilbyder vi en række forskellige aftaler, hvilket sikrer at du får det du, og dit produkt har brug for.

Flere fordele?
En serviceaftale ved Mx Door ApS, omfatter et årligt eftersyn, der er foretaget af vores højst kvalificerede teknmikere. På denne måde undgår du forudsete fejl og derved yderligere omkostninger.

 • Du får en planlagt vedligeholdelse. Dette sikrer en minimal risiko for nedbrud der er grundet slitage. På denne m¨de undgår du uventede omkostninger.
 • Porten eller dørens sikkerhedsdele bliver kontrolleret regelmæssigt. Dette reducere den risici der er for ulykker.
 • Vi rådgiver dig når vi udskifter dele, eller når der viser sig tegn på slitage.
 • Vi tager hensyn til nødreparationer.

Mx Door ApS kan tegne dig en serviceaftale, der er udrettet efter dine behov. Denne aftale opfylder alle Arbejdstilsynets og brandmyndighedernes krav , og sikre på den måde en optimal drift uden stop. Eftersyn skal iflg. Brandmyndighederne og Arbejdstilsynet gennemføres mindst hver 12. måned, hvis der er tale om brandporte og -døre.

Lovpligtigt eftersyn
Brandmyndighederne og arbejdstilsynet kræver, at brandporte, og -døre skal vedligeholdes. Sådan så produkterne
kan betjene, og så de fungere fult funktionelt og driftsikkert i hele des levetid. Det periodiske eftersyn samt serviceringer, bør foretages af specialister og teknikere inden for fagområdet.

God totaløkonomi
Med en professionel service, overholder du ikke kun lovkrav inden for området. Med en regelmæssig service forebygger du også både funktionsfejl og driftstop. Du forlænger produktets levetid og sikrer ansatte. Du får en bedre driftsøkonomi, da du forhindre forudsete skader – både på personer, køretøjer og produktet selv.

Opsigelsesvarsel/bindingsperiode
Følgende gør sig gældende for begge parter:
ønskes det at opsige en serviceaftale ved MX Door ApS skal dette ske skriftligt med 3. måneders varsel
efter udløb af 1 års perioden.

Øvrige fordele
Med en serviceaftale hos os får du desuden 10% på reservedele, og selvfølgelig udskifter vi ikke reservedele uden accept. Ved en reparation skal du ydermere ikke betale for tillæg såsom ekspeditions- eller faktureringsgebyr.

FORDELE VED SERVICEAFTALE

 • Med en serviceaftale hos os får du desuden 10% på reservedele, og selvfølgelig udskifter vi ikke reservedele uden accept.
 • Med en regelmæssig service forebygger du også både funktionsfejl og driftsstop.
 • Med en serviceaftale, der er udrettet efter dine behov, der opfylder alle Arbejdstilsynets og brandmyndighedernes krav , og dermed sikre dig en optimal drift uden stop.

Opsigelsesvarsel/bindingsperiode
Ønskes det at opsige en serviceaftale ved MX Door  skal dette ske skriftligt med 3. måneders varsel efter udløb af 1 års perioden.

Kontaktoplysninger

logo.png

Messevej 12, 9600 Aars
Telefon: +45 97 99 17 00
Email: info@mxdoor.dk

CVR: 38 17 86 87

Kontakt os

Service Og Rep MX DOOR

SERVICEAFTALE HOS MX-DOOR

Udfyld formularen og vedhæft billeder som dokumentation

Felter markeret med * skal udfyldes
Produktoplysninger:
Ordre oplysninger:
-
-
-