Staal Og Branddoer 1 MX DOOR

STÅL- OG BRANDDØRE

COMFORT hvor der stilles ekstra krav til både komfort og udseende til branddøre i stål

COMFORT BRANDDØRE

Branddøre og ståldøre i typen COMFORT er velegnet til både bolig, erhverv og industri, hvor der stilles ekstra krav til både komfort og udseende. Døren er udført med permanent sikkerhedsfals i bagkant, der i kombinationen mellem isolering og stål, sikrer en stabil konstruktion, hvilket gør døren velegnet til både indvendig og udvendig brug.

Læs mere >>

Døren er udført i en glat galvaniseret stål , hvilket giver et roligt og moderne udtryk, mens pulverlakeringen, sikrer en stærk og modstandsdygtig overflade og er der behov for et trælook, kan døren beklædes med folie. Skal døren monteres i områder hvor der er specielle krav til overfladen, kan døren udføres i Rustfri eller syrefast stål, hvilket gør døren særlig egnet til fødevareindustrien.

COMFORT døren leveres altid med 3 hængsler, der ligesom dørtrin er udført i rustfri stål. Dette gør at døren er særlig modstandsdygtig, samtidigt med at det forlænger dørens en levetid. Døren leveres med 2 tætningslister, der sammen med den isolerede dørplade, giver døren den optimale lydisolering og tæthed.

Godkendt branddør fra MX Door - Comfort Ståldør
Ståldøre
Ståldør 4
Heli Tn Korterelamu (2)
Godkendt branddør fra MX Door - Comfort Ståldør
Ståldøre
Ståldør 4
Heli Tn Korterelamu (2)

COMFORT STÅL- OG BRANDDØRE

Døren er CE mærket, testet og godkendt efter normerne EN13501-2:2016 og EN16034: 2014

Tekniksk data

35 dB Rw (C;Ctr)

1,4 – 1,6 W (m²-K)

200.000 gange

Klasse C2

Klasse 4

Klasse 5A

Uklass. – EI230 og EI260

EN-13501-2, EN-14351-1 + A2, EN-16034