LEDHEJSE BRANDPORTE

ADVANCE Ledhejse brandporte – Pålidelig og brandsikker løsning

ADVANCE
LEDHEJSE BRANDPORTE

Ledhejse brandporte i typen ADVANCE er velegnet til alle formål, hvor der stilles krav til brandsektionering, hvor der ønskes en port med styrke og stabilitet. Portens mange muligheder, gør at den kan tilpasses og anvendes til alle formål f.eks. industri, parkeringshuse og kontorhuse.

ADVANCE Led hejse brandporte udføres altid som en skræddersyet løsning, som opbygges efter hvilke krav der er til størrelse, funktion, brandmodstand , betjening og flugtvejsdør. Porten leveres som sektionsopdelte elementer, beklædt med galvaniseret stål, som nemt samles på byggepladsen uden svejsninger.

Læs mere >>

LEDHEJSE BRANDPORTE
Ledhejse brandport
LEDHEJSE BRANDPORTE
Brandporte ledhejse
LEDHEJSE BRANDPORTE
Ledhejse brandport
LEDHEJSE BRANDPORTE
Brandporte ledhejse

ADVANCE

Denne brandport kan efter ønske leveres som færdig malet i alle Ral Classic farver, ligesom det er muligt at udføre porten i syrefast rustfri stål, der gør den velegnet til fødevareindustrien.

Porten er konstrueret med en kraftig køre skinne og motor, hvilket giver en meget pålidelig funktion og lang levetid, der samtidigt sikrer en høj personsikkerhed.

Når man vælger en brandport, skal man sikre sig at porten er testet og godkendt efter gældende lovkrav. Alle porte fra Mx Door er CE mærket og godkendt efter EN 16034, hvilket sikrer at porten lever op til de nyeste lovgivning inden for området.

hvilket sikrer at porten lever op til de nyeste lovgivning inden for området.

LEDHEJSE BRANDPORTE ADVANCE