Brandjalousi 1 MX DOOR 1

BRANDJALOUSI

BRANDJALOUSI Øger sikkerheden

BRANDJALOUSI

Vores arbejde med at øge sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed, tager vi altid udgangspunkt i en målsætning om, at tilfredsstille kundens ønsker. Vores succeskriterie er din tilfredshed.

Derfor er alle vores sikkerhedsdøre, produceret med henblik på at møde de højeste europæiske krav. Det er din garanti for, at alle modellerne giver pålidelig og langtidsholdbar beskyttelse, ikke blot mod indbrud, men også mod brand, støj, lugt og kulde.

Læs mere >>

Sikkerhedsdøre fra MX Door er alle produceret efter de højeste europæiske krav til omkring indbrudsmodstand i henhold til ENV-1627 og testet mod indbrud.

Desuden testes og certificeret alle sikkerhedsdøre i følgende brandklasser EI30, EI45 og EI60. Hos MX Door har vi en bred vifte af forskellige sikkerhedsdøre, der alle lever op til de krav, der i vore dage stilles til sikkerhed.

Vi har valgt at sælge flere modeller, der ofte har overlappende egenskaber, da det sikrer, at vi kan dække netop dine ønsker og behov for sikring af hjemmet eller virksomheden.

Metalkonstruktionen er specielt udviklet til at modstå vridning, og designet med et tykt lag stenuldsisolering sikrer, at dørene udover indbrudsikringen også har en høj isoleringsværdi, der imødegår støj og brand. Sikkerhedsdørene er brandgodkendt efter norm EI 45.

Modellen kan leveres både som enkelt- og dobbeltfløjet og kan brandsikres til EI 30/EI45. Døren kan afsluttes med et bredt udvalg af materialer, såsom MDF, Umidax, Finering, naturtræ eller lamineret plade.

BRANDJALOUSI

Dette er en bred anvendelig og økonomisk model. Døren består af en holdbar metalstruktur med gode støjdæmpende og varmeisolerende egenskaber.

Flere sikkerhedsklasser >>

PROTECT 2
Ved første øjekast er der ikke noget, der adskiller denne dør fra den almindelige, forstærkede model PROTECT 1 – det er fordi, styrken ligger under overfladen.

Denne dør koster kun lidt mere end PROTECT 1-modellen, men den beskytter mod både indbrudsforsøg og brand. Denne model er certificeret i Klasse 2. Testen dokumenterer endvidere, at døren kan modstå brand i op til 45 minutter.

Dette er særlig relevant i etage- og lejlighedsbyggeri, hvor brand ellers kunne sprede sig fra naboerne. Samtidig yder døren fremragende beskyttelse mod røg, lugt, støj og kulde. PROTECT 2 monteres oftest som indgangsdør til lejligheder.

PROTECT 3
Protect 3 er designet til at yde beskyttelse mod indbrudsforsøg med tungt håndværktøj. Døren anbefales både til lejlighed og villa, hvor en øget risiko for indbrud må forventes.

Protect 3 yder god beskyttelse ikke blot mod indbrud, men også støj og kulde. Døren kan afsluttes med et bredt udvalg af materialer, såsom MDF, Umidax, finering, naturtræ eller laminat.

Protect 3 er en sikkerhedsdør, der vil beskytte din ejendom mod en erfaren indbrudstyv med kraftigt håndværktøj. Låsene, der er monteret i denne dør skal minimum være godkendt i klasse 5 (ENV 1627), og mindst én lås skal være monteret med borebeskyttelse.

Døren har en god lyd- og varmeisolering og egner sig derfor både til indvendig og udvendig montering, i villa såvel som lejlighed, og kan monteres til åbning indad såvel som udad. Døren kan beklædes med UMIDAX HLS, hvis den skal bruges som gadedør, der bevarer sine vandtætte egenskaber selv hvis pladen beskadiges. Pladen er endvidere med en polyrethanbaseret maling, der er yderst modstandsdygtig overfor blegning.

PROTECT 4
PROTECT 4 er en sikkerhedsdør i meget høj kvalitet, hvis konstruktion byder på ekstra styrke og modstandsdygtighed. Denne dør er klassificeret til sikkerhedsklasse 4

KlasseBeskrivelseAnvendelse
1Basal beskyttelse mod indbrudsforsøg med kroppen som værktøj
2Opportunistisk indbrudsforsøg med simple værktøjerUdvidet beskyttelsesniveau til almindelig beboelse
3Indbrudsforsøg med anvendelse af tungt håndværktøjHøj beskyttelsesniveau til bygning med øget indbrudsrisiko
4Erfaren indbrudstyv, som anvender sav og elektrisk værktøjEkstra højt beskyttelsesniveau til bygninger med høj indbrudsrisiko

Tabel m. indbrudsmodstandsklasser i henhold til ENV 1627

Tekniksk data

41 – 45 dB Rw (C;Ctr)

Klasse C3 – C5

100.000 – 200.000 gange

Klasse 3

El 30/EI45

Klasse 2A – 6A

EN – 1627, EN – 1522 (Skudsikker testresultat:FB4)