Brandjalousi 1 MX DOOR 1

BRANDJALOUSI

ADVANCE Brandjalousi- Pålidelig og brandsikker løsning

ADVANCE
BRANDJALOUSI

Brandjalousi i typen ADVANCE er velegnet til alle formål hvor der stilles krav til brandsektionering, hvor der ønskes et jalousi med styrke og stabilitet. Jalousiets mange muligheder, gør at det kan tilpasses og anvendes til alle formål f.eks. industri, parkeringshuse og kontorhuse, hvor der kke er plads til en evt. Brandskydeport.

ADVANCE brandjalousier udføres altid som en skræddersyet løsning, som opbygges efter hvilke krav der er til størrelse, funktion, brandmodstand og betjening. Jalousi levereres som sektionsopdelte elementer, beklædt med galvaniseret stål, som nemt samles på byggepladsen uden svejsninger.

Brandjalousi
Brandjalousi
Brandjalousi fra MX Door
Brandjalousier
Brandjalousi set fra siden
Brandjalousi
Brandjalousi
Brandjalousi
Brandjalousi fra MX Door
Brandjalousier
Brandjalousi set fra siden
Brandjalousi

ADVANCE
BRANDJALOUSI

Jalousiporten kan efter ønske leveres som færdig malet i alle Ral Classic farver, ligesom det er muligt at udføre porten i syrefast rustfri stål, der gør den velegnet til fødevareindustrien.

Jalousi er konstrueret med en kraftig køre skinne og rørmotor, hvilket giver en meget pålidelig funktion og lang levetid, der samtidigt sikrer en høj personsikkerhed.

Når man vælger en brandjalousi, skal man sikre sig at jalousi er testet og godkendt efter gældende lovkrav. Alle Jalousier fra Mx Door er CE mærket og godkendt efter EN 16034, hvilket sikrer at jalousiet lever op til de nyeste lovgivning inden for området.