MX Door

Sikkerhedsdøre

Sikkerhedsdøre beskytter dit hjem eller dit firma mod indbrud, brand, støj, lugt og kulde!

Hos MX Door har vi en bred vifte af forskellige sikkerhedsdøre, der alle lever op til de krav, der i vore dage stilles til sikkerhed. Vi har valgt at sælge flere modeller, der ofte har overlappende egenskaber, da det sikrer, at vi kan dække netop dine ønsker og behov for sikring af hjemmet eller virksomheden. Sikkerhedsdørene er testede efter de højeste Europæiske krav omkring indbrudsmodstand i henhold til ENV 1627.

Metalkonstruktionen er specielt udviklet til at modstå vridning, og designet med et tykt lag stenuldsisolering sikrer, at dørene udover indbrudsikringen også har en høj isoleringsværdi, der imødegår støj og brand. Sikkerhedsdørene er brandgodkendt efter norm EI 45.

Hvis du har nogen spørgsmål angående vores sikkerhedsdøre, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på sikkerhedsdøre til dit hjem eller din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte os på 9799 1700 eller info@mxdoor.dk

Se et galleri med eksempler på sikkerhedsdørene her.

Download brochure om sikkerhedsdøre her

Basic

Sikkerhedsniveau: 1

Vores Basic Sikkerhedsdør er en bred anvendelig og økonomisk model. Døren består af en holdbar metalstruktur med gode støjdæmpende og varmeisolerende egenskaber.

Sikkerhedsklasse 2

Sikkerhedsniveau: 2

Ved første øjekast er der ikke noget, der adskiller denne dør fra den almindelige, forstærkede model BASIC – det er fordi, styrken og den øgede sikkerhed ligger under overfladen.

Sikkerhedsklasse 3

Sikkerhedsniveau: 3

Protect 3 er designet til at yde beskyttelse mod indbrudsforsøg med tungt håndværktøj. Døren anbefales både til lejlighed og villa, hvor en øget risiko for indbrud kan forventes.

Sikkerhedsklasse 4

Sikkerhedsniveau: 4

PROTECT C4 er en sikkerhedsdør i meget høj kvalitet. Sikkerhedsdørens konstruktion betyder ekstra styrke og
modstandsdygtighed mod bl.a. lyde, brand, kulde og indbrud.

Sikkerhedsklasse 5

Sikkerhedsniveau: 5

Har du en gammel bevaringsværdig eller fredet dør, der trænger til udskiftning, kan designet kopieres og der fremkommer en sikkerhedsdør der tager hensyn til bygningens udformning.

Exclusive

Sikkerhedsniveau: 5

Model EXCLUSIVE sikkerhedsdør er specielt udviklet til anvendelse som yderdør, men døren kan naturligvis også anvendes som indgangsdør til lejligheder, villaer og firmaer.